DIENSTEN

Ontvochtigen en bevochtigen

“Lucht” drogen of bevochtigen is iets wat simpel lijkt maar soms moeilijk te verwezenlijken is.

Voor bevochtiging kunnen we volgende methodes aanbieden:

-de standaard stoombevochtiger die gebruik maakt van electroden om het water aan de kook te brengen om zodoende stoom te genereren. Hierbij is het belangrijk dat er weinig of geen kalk aanwezig is in het water omdat anders de cilinder vroegtijdig uit zal vallen.

-de ultrasoon oplossing die gebruikt maakt van heel snel vibrerende plaatjes om nevel te genereren. Hierbij is een RO voorbehandeling van het water een must. Een groot voordeel hierin is dat er geen warmte aan te pas komt.

-Hoge druk bevochtiging maakt gebruik van water onder hoge druk om nevel te genereren. Hierin kunnen indien nodig additieven toegevoegd worden.

De drie systemen hebben allemaal voor- en nadelen die we voor U op een rijtje kunnen zetten. Alles hangt af van het doel en de omgeving waarin deze actief moeten zijn. We hebben alle middelen in huis om de waterkwaliteit in kaart te brengen. Denk hierbij aan hardheid en geleidbaarheid.

We zorgen dat U de juiste keuze maakt en dat uw systeem goed onderhouden is zodat U jaren kan genieten van de installatie.

Bevochtiger 3
Stoom Cilinder
Stoom Cilinder
Ultrasoon Bevochtiger
Bevochtiger 3Bevochtiger 2Bevochtiger 1